Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αμπελοφιλόσοφος Χρήστος Γιανναράς.


Καθηγητής της πλάκας.

Παρακολουθήσατε μήπως την εκπομπή του Alexis Papahelas, στον ελληνόφωνο «Σκάι»; Σας μιλάω για την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, με καλεσμένο τον Χρήστο Γιανναρά, κατά κύριο λόγο εκπρόσωπο του Νικολαϊτισμού στις τάξεις της χριστιανικής εκκλησίας.
Ο συνταξιούχος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, κείμενα του οποίου συχνά στέλνουν διάφοροι συναγωνιστές στην κλειστή λίστα επικοινωνίας μας, σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αν εί­μαστε φυλετικά απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, διότι δεν ασχολείται με την Ζωολογία!
Το θέμα ανέδειξε και πολύ καλά έκανε και λίγα του έγραψε ο Θεόδωρος Χατζηγώγος στην εφημερίδα «Στόχος» στο φύλλο της προηγούμενης Πέμπτης 11 Μαρτίου 2011. Εκεί τον αποκαλεί «Χριστανούλη» και ορθά γράφει ο Θοδωρής ότι τον (Γιανναρά) «θαυμάζουν βλακωδώς χιλιάδες Έλληνες πατριώτες».
Σύμφωνα με τον καθηγητή, όποιος καταφεύγει σε test DNA, εμ­πίπτει στην αρμοδιότητα της Ζωολογίας!
Καταλήγει ο «Στόχος» στο σχόλιο του «Γιαν­ναρά, αν εσύ πιστεύεις τον Παύλο που δήλωσε στην Πνύκα πως <εξ ενός αίματος έπλασεν ο Θεός τον Άνθρωπον», εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει Ελληνικό Αίμα». 
Άντε ρε μάγκα -εκ του ασφαλούς- Γιανναρά να καταγγείλεις τους Εβραίους που κάνουν χιλιάδες τεστ DNA –καθημερινά- για να δώσουν Ισραηλινή ι­θαγένεια στους Εβραίους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop