Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τραμπ: Κήρυγμα ελευθερίας στην ομιλία του στον ΟΗΕ.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Αμερικανού προέδρου στον Ο.Η.Ε.


Τα παρακάτω ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, από το στόμα του τον Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απευθύνθηκε στους πολίτες του αλλά και στους πολίτες όλου του κόσμου από το βήμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.


«……Από την Σοβιετική Ένωση μέχρι την Κούβα και την Βενεζουέλα, οπουδήποτε ένας πραγματικός σοσιαλισμός ή κομμουνισμός επεκράτησε, επέφερε καταστροφή και σώρευση ερειπίων. Αυτοί που προπαγανδίζουν τέτοιες απαξιωμένες ιδεολογίες συμβάλλουν μόνον στην συνεχιζόμενη δυστυχία ανθρώπων που ζουν κάτω από αυτά τα απάνθρωπα συστήματα. Η Αμερική ευρίσκεται στο πλευρό κάθε προσώπου που ζει σε τέτοιο βάρβαρο καθεστώς. …{…}…».
Παράλληλα ο Τραμπ τάχθηκε υπέρ των Εθνικών κρατών και είπε ότι: «…Δεν περιμένουμε διαφορετικά κράτη να έχουν την ίδια κουλτούρα, τις ίδιες παραδόσεις, ή ακόμη το ίδιο σύστημα διακυβερνήσεως. Προσδοκούμε όμως, όλα τα έθνη να πορεύονται με βάση τα δύο κεντρικά κυριαρχικά καθήκοντα. Να σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών τους καθώς και τα δικαιώματα κάθε άλλου κυριάρχου έθνους».

Οι Αμερικανοί πολίτες δείχνουν να ενστερνίζονται τις απόψεις του πρόσφατα εκλεγμένου Προέδρου και στις Η.Π.Α., συγκεντρώθηκαν ήδη περισσότερες από 350.000 υπογραφές για να υποβληθεί αίτημα στον Λευκό Οίκο ώστε να χαρακτηριστεί «τρομοκρατική οργάνωση» η Antifa, τα τάγματα εφόδου του σύγχρονου μαρξισμού. Άλλωστε τι άλλο μπορεί να είναι μια οργάνωση της οποίας τα μέλη πρεσβεύουν τον μαρξισμό, παρά εξ ορισμού τρομοκρατική οργάνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop